Wednesday 6 November 2019

Hoe Canon Printer Foutcode 1660 op te lossen?

Foutcode 1660 op Canon Printer betekent een typische cartridgefout. Wanneer deze fout verschijnt, kunt u niet meer afdrukken. In dergelijke situaties ondersteunt Canon Printer Nummer hulp van wereldklasse om deze fout te laten verdwijnen. Het is altijd gemakkelijk om Canon Printer Foutcode 1660 op te lossen en terug te gaan naar uw drukwerk. Wanneer deze fout verschijnt, knippert het oranje lampje van uw printer vier keer. Canon Printer Foutcode 1660 is ook bekend als oranje licht dat 4 keer knippert.

Canon Printer Foutcode 1660

Canon Printer Foutcode 1660 verschijnt wanneer u de inktcartridges niet correct installeert. Als u de inktcartridges na het bijvullen verkeerd, is Canon ip4200 Fout 1660 zeker. Wanneer deze fout op uw systeem verschijnt, kunt u de cartridges het beste vervangen. Heel vaak wanneer de inkttank niet door uw printer kan worden herkend, kunt u Canon Printer foutcode 1660 tegenkomen.

Efficiënte oplossing voor het oplossen van Canon Printer foutcode 1660:

Deze fout is een van de meest irritante printerproblemen waarmee u te maken kunt krijgen. U zult geen idee hebben wat er mis is in de printer. Er worden geen tekenen van technische blunders weergegeven met de foutcode. Maar er is niets om te benadrukken. Met behulp van de blog of het Canon Klantenservice Nummer +31-407440164 kunt u de oorzaak van de fout achterhalen.

Doorloop de hierboven genoemde oplossingen om uzelf weg te houden van een dergelijke verontrustende fout:

Stap 1: Allereerst moet u de klep van de printer optillen.

Stap 2: Vervolgens moet u controleren of de rode lampjes op de inktcartridges branden of niet.

Stap 3: Als een bepaalde inktpatroon een rood licht mist, betekent dit dat de positie van de patroon niet correct is. Pas de positie aan en plaats deze veilig op de respectieve plaatsen.

Stap 4: Controleer vervolgens of de oranje beschermkap al dan niet van de onderkant van de inktcartridges is verwijderd.

Stap 5: Druk ten slotte op de knop Hervatten of Annuleren om door te gaan met uw afdrukproces. Zorg ervoor dat de Canon Printer Error Code 1660 niet meer verschijnt.

Voer de oplossingen op exact stijgende manier uit om uw printer foutloos te maken.

Bel Canon Print Printer Services +31-407440164 voor 24 * 7 klantondersteuning:


Als u deze fout niet zelf kunt oplossen, zijn we er om u te helpen. Canon Printer Repair Services voldoet aan al uw eisen met complete 24 * 7-ondersteuning. Hoe compleet uw Canon-printerfout ook is, onze gebruiksvriendelijke ondersteuning helpt u in elke situatie. Daarom belt u het gratis nummer om uzelf te bevrijden van alle problemen met de Canon-printer.

We bieden ook technische ondersteuning aan Adobe Klantenservice Belgie +32-23420433.

Wir bieten auch technischen Support für Outlook Deutschland an. Sie erreichen uns über Outlook Deutschland.

2 comments:

  1. Hoi, I'm using a Canon TS6250 printer and refill cartridges.
    For quite somew time I received messages that the ink cartridges are empty; which was not the case.
    Now suddenly the message is that the cartridge PGBK is not being recognized.
    This blocks th eprinter; even a scan cannot be made. I tried to reset using the red button in combination with the green and gray button, as suggested by several ink sites. Nothing works.
    The use of refill cartrides is supported by law, but appearantly not well by Canon. So please inform me aboout the reset procedure to follow for my specific TS6250 printer.

    ReplyDelete
  2. Ik heb één Printer ip 7250 en krijg iedere keer code 1660 één Inktblok werkt dus niet, ik heb van alles geprobeerd
    weet u één oplossing

    ReplyDelete

Hoe het wachtwoord van de Microsoft te herstellen?

 Microsoft is een van de grootste namen in de IT-industrie over de hele wereld. Het is een van de weinige technische titanen die de regels v...